OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

I. Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů na webu www.veronikamasinova.cz je Veronika Mašínová, Na Rybníčku 387, Liberec 3, 46001, IČ 76391957, DIČ 7461282565.  E-mail: napis@veronikamasinova.cz

II. Účely a doba zpracování

Pro marketing eviduji minimální údaje (vaše jméno, e-mail, IP adresu) a to na základě vašeho souhlasu, který mi vyjádříte tzv. Double opt-in potvrzením. Toto potvrzení je jasným vyjádřením vašeho souhlasu se zpracováním vašich osobních údajů. 

Údaje uchovávám do doby, než odvoláte svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení, maximálně 6 let.

Pro obchodní účely eviduji údaje, které zadáte v rámci objednávkového procesu. Je to vaše jméno, příjmení, adresa, v případě nákupu jako podnikatel nebo firma také IČ a DIČ, číslo účtu, popř. telefon.

Údaje jsou nezbytné pro vaši identifikaci jako kupujícího, realizaci obchodu včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů a identifikaci vašich bezhotovostních plateb.

Vaše obchodní údaje budu zpracovávat po dobu vyřízení objednávky, a dle zákona dalších deset let ode dne jejího skončení.

Vaše údaje nebudu předávat do třetích zemí.

III. Práva subjektu údajů

Máte právo na přístup ke svým osobním údajům a na jejich opravu. Máte také právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat.

V případě, že by jste se domnívali, že se provádí zpracování vašich osobních údajů v rozporu s vaší ochranou soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, můžete mě požádat o vysvětlení a požadovat, abych odstranila takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li vaše žádost podle předchozí věty shledána oprávněnou, odstraním neprodleně závadný stav. Nevyhovím-li vaší žádosti, máte právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno vaše oprávnění obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

IV. Komu mohou být údaje zpřístupněny

Osobní údaje, které zpracovávám jako správce i jako zpracovatel, mohu zpřístupňovat výhradně spolupracovníkům a zpracovatelům, kteří vykonávají administrativní a technickou podporu při provozu aplikací potřebných k provozu webu a podpůrných aplikací či se podílejí na chodu mého podnikání (účetní). 

Jiným subjektům, je umožněn přístup pouze z důvodu plnění zákonných povinností.

Ujišťuji vás, že mí spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů.

Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů se mnou. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně. 

V. Informace o zabezpečení

Přijímám technická, organizační a bezpečnostní opatření, abych chránila u sebe vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob.

Osobní data jsou chráněna v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje, a míře rizika zneužití.

Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.


 

Ochrana osobních údajů  je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Které osobní údaje shromažďuji:

Při návštěvě stránek veronikamasinova.cz nebo dobryzacatek.cz souhlasíte se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a bankovní spojení (dále společně vše jen jako „osobní údaje“). Souhlasíte se zpracováním osobních údajů mnou jako prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení mě jako prodávajícímu.

Když navštívíte mé webové stránky, zaznamenají naše webové servery standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které mé stránky navštívíte, webové stránky, které u mě navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když mi je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace, anket, vypsání cen nebo na realizaci smlouvy.

Záruka:

Vaše osobní údaje nikdy bez vašeho předchozího souhlasu nepředám třetím osobám (kromě osob dopravujících zboží).  Přijímám technická, organizační a bezpečnostní opatření, abych chránila u sebe vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. 

Doba zpracování:

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Dobrovolnost a zrušení:

Potvrzujete, že vámi poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že víte, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.  Prohlašuje, že jste byli poučeni o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu ke mě jakožto prodávajícímu odvolat písemným oznámením doručeným na mou adresu. 

Řešení v případě porušení:

V případě, že by jste se domnívali, že se provádí zpracování vašich osobních údajů v rozporu s vaší ochranou soukromého a osobního života  nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, můžete mě požádat  o vysvětlení a požadovat, abych odstranila takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li vaše žádost podle předchozí věty shledána oprávněnou, odstraním neprodleně závadný stav. Nevyhovím-li vaší žádosti, máte právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno vaše oprávnění obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

Právo na informaci:

Požádáte-li mě o informaci o zpracování svých osobních údajů, jsem povinna vám tuto informaci předat. Mám právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

S čím souhlasíte:

Souhlasíte se zasíláním informací týkajících se mé práce a služeb na vaši elektronickou adresu. Souhlasíte se zařazením všech vámi vyplněných osobních údajů do databáze fyzické osoby podnikatele Veronika Mašínová, Na Rybníčku 387, Liberec, 46003, IČ: 76391957, DIČ. CZ7461282565, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu. Souhlasíte s tím, aby vám zasílala informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.

Cookies:

Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigacce a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookie na vašem počítači. Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

 

Otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů můžete směřovat na e-mail napis@veronikamasinova.cz